Computer & IT

Populære tests og guides

Gamer bærbar test:
Få den bedste gaming laptop
Pc skærm test:
Køb den bedste computerskærm

Om Computer & IT

Emnet ”Computer og IT” er ekstremt bredt, og dækker i dag over rigtigt mange produkter i den mere digitale ende af spektret. I grove træk, omhandler emnet digitalt udstyr – også kaldet enheder – der kan behandle dine data og som du kan bruge til at sende og/eller modtage informationer.

Ordet computer stammer oprindeligt fra det latinske computare, og betyder at beregne noget matematisk. Eftersom alt der foregår bag kulissen på de digitale enheder vi bruger til dagligt, bliver udregnet og eksekveret i form af 1-taller og nuller, har vi med computer rent faktisk ramt rigtigt og givet dem et ret sigende navn.

En bred vifte af udstyr, komponenter og færdige systemer

Forbrugerelektronik, herunder computer og it, er dét vi hos Testpiloterne til dagligt beskæftiger os mest med.

Derfor vil du altid være mere end velkommen til at læse de mange ærlige tests der omhandler computerudstyr, enkelte komponenter og færdigt producerede systemer, vi udgiver her på siden. Du kan, allerede nu, få vores kvalificerede hjælp til at finde den bedste gaming laptop på markedet.

Leder du derudover efter noget nyt og flot at kigge på næste gang du skal bruge din nuværende computer, har vi også en dybtgående pc skærm test parat til dig. I fremtiden vil denne kategori også komme til at indeholde tests af udvalgte stykker softwaren til computeren, der efter vores overbevisning både kan og vil gøre din hverdag lidt lettere.

Hold dig opdateret og undgå fejlkøb

Med et utal af tekniske termer og konstante specifikationsopdateringer er computer og it markedet, for mange, en rigtig svær størrelse at navigere rundt i. Derfor sker det desværre utroligt ofte at man, i en købssituation, kan blive alt lige fra forvirret til overvældet, og nemt kan komme til at få klikket noget forkert ned i sin indkøbskurv.

Vi håber at du, med vores tests og guides ved hånden, vil være langt bedre klædt på til at træffe en kvalificeret købsbeslutning, næste gang du er på udkig efter et nyt stykke soft- eller hardware.

Du vil altid kunne finde de sidste nye informationer om de sidste nye computer og it produkter på vores side, så sæt du bare et bogmærke ved testpiloterne.dk, og kig forbi inden du gør dit næste indkøb.

Seneste tests og guides

Gamer skærm test:
Få den bedste gamer skærm