TV & HiFi

Populære tests og guides

Fladskærm test:
Find den bedste fladskærm
Soundbar test:
Hør den bedste soundbar

Om TV & HiFi

I kategorien ”TV og HiFi” findes en række elektroniske forbrugerprodukter, som vi danskere flittigt gør brug af til både rekreative og underholdende formål både i hjemmet og på farten.

Et TV (også kaldet et fjernsyn) er, som de fleste allerede ved, et apparat der, via en skærm, gør det muligt at fremvise bevægelige billeder med deres dertilhørende lydspor. HiFi står for High Fidelity og beskriver apparater, der er gode til at gengive billeder og lyd så tæt på den originale optagelse eller indspilning som muligt.

De første tv’er kunne udelukkende bruges til at modtage programmer sendt gennem et luftbåret tv-signal. I dag er disse signaler, i langt de fleste hjem, blevet erstattet af kablede forbindelser. Vores fladskærme bruges nemlig efterhånden kun til at afspille indhold fra de forskellige online streaming-tjenester som f.eks. Netflix og Viaplay.

Vi kommer omkring alle tænkelige størrelser og formater

Alt der omhandler TV og HiFi er i dag rigtigt populært. Alle danske hjem har mindst ét fjernsyn, og da teknologierne indenfor denne kategori hurtigt bliver forældet, ser vi også en jævn udskiftning af, hvad der for det meste kan betragtes som udmærkede, apparater der kun har mellem tre og fem år på bagen.

For der er bare et eller andet lækkert over at have det sidste nye fladskærms tv eller de mest velspillende høretelefoner hhv. hængende på væggen eller om ørerne. Så er du på jagt efter den næste og bedste skærm til stuen, vil du med garanti synes godt om vores fladskærm test, der gennemgår de bedste fladskærmsfjernsyn på markedet.

Og er lyden på dit nye ultraflade tv ikke stor nok, har vi også en soundbar test med systemer der kan få selv dine naboers gulvbrædder og tagsten til at bevæge sig. Du finder også en test af de bedste høretelefoner, til når lyden skal være mere privat.

Det er altid vigtigt med forudgående research

Selv for den relativt opdaterede, kan markedet for TV og HiFi nemt komme til at virke som en jungle af tørre tal, indviklede formler og uigennemskuelige specifikationer. Det er der desværre rigtigt mange radio/tv-forhandlere der scorer boksen på. De skriver, mere ofte end sjældent, nogle store tal og flotte bogstaver på deres reklamer, og sælger næsten hvad som helst til den ikke initierede.

Derfor synes vi, at det er vigtigt at du, før du overhovedet klikker dig ind på en webshop, gør dig nogle overvejelser om hvad du reelt har brug for, og hvad det skal koste. Undersøg markedet for hvad de enkelte mærker og modeller har at tilbyde, så du bedre kan undgå at købe noget forkert.

Seneste tests og guides

Hovedtelefon test:
Hør de bedste høretelefoner
Projektor test:
Find den bedste projektor